”Ik vond mijn dag bij Level 5 superleuk en ik ben echt geïnspireerd!”

Vandaag willen wij graag een van onze netwerkpartners in het zonnetje zetten. Level 5 is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het vinden van hun plek in de maatschappij. Zij bieden diverse programma’s en activiteiten aan, waaronder trainingen, workshops en praktijkervaring op de werkvloer. Het doel is om jongeren te empoweren en hen de nodige vaardigheden en kansen te bieden voor een succesvolle toekomst.

Onze collega Chris heeft een dag meegelopen bij Level 5 en hij vertelt graag over zijn ervaringen.

”We begonnen de dag met een boeiende training in een kleine groep waarbij wij vragen en foto’s aan elkaar moesten koppelen. Het daaropvolgende groepsgesprek richtte zich op de redenen achter onze keuzes, variërend van oppervlakkige overwegingen tot diepgaande analyses.
Vervolgens kreeg ik de kans om praktijkervaring op te doen op de werkvloer. Ondanks mijn beperkte ervaring met de gebruikte gereedschappen, voelde ik me veilig dankzij de duidelijke uitleg. De dag werd afgesloten met een evaluatiemoment.

Wat ik mooi vond was dat er bij de deelnemers het belang van mentale gezondheid werd benadrukt. Ik vond mijn dag echt superleuk en ik ben echt geïnspireerd!”


Wij zijn blij dat Level 5 onderdeel uitmaakt van ons netwerk. De toewijding van deze organisatie aan de ontwikkeling en ondersteuning van jongeren is inspirerend.

Bericht: februari 2024

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten