Welkom Chris en Maria!

Wij willen jullie graag voorstellen aan de twee nieuwe stagiaires die komend studiejaar ons team komen versterken! Leer ze hieronder beter kennen.

Chris: 

Hoi! Mijn naam is Christopher Woodney, ik ben 27 jaar en ik zit nu in mijn derde jaar van social work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn studie heeft mij veel nieuwe kansen geboden die ik graag aanneem.
Mezelf zie ik als een positief persoon die graag alles uit het leven en anderen wil halen. Ik hou van nieuwe contacten leggen en mensen helpen. Ik hou ervan om lekker te kletsen met mensen over alles en nog wat. Samen staan we sterker dus ik ben blij als ik anderen kan ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

Buiten werk ga ik veel om met mijn vrienden, lees ik graag een boek en kun je mij vaak in de sportschool of bij een andere sport vinden.

Vanaf september loop ik stage bij het JSP en ik kijk er erg naar uit om met nieuwe mensen te werken naar hun doelen.

Maria:Mijn naam is Maria Mendes Silva Oliveira, ik ben 18 jaar en ben momenteel stagiaire bij het JSP in Amsterdam West.

Ik ben student op het ROC van Flevoland en ik doe de opleiding Sociaal Werk. Tijdens mijn studie en stage leer ik elk jaar weer nieuwe dingen en vind ik het mooi om te zien hoeveel ik al gegroeid ben binnen mijn studie en in het werkveld. Naast mijn studie vind ik het ook heel gezellig om leuke en nieuwe activiteiten te doen met mijn vrienden en mijn familie.
Ik zie mijzelf als een sociaal persoon die weet wat ze wil en open staat voor nieuwe uitdagingen. Ik ben vrolijk, gek en positief! Iets wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen zichzelf blijft en elkaar respecteert. Iedereen heeft zijn/haar eigen normen en waarden, dat maakt ons wie we zijn.

Ik kijk uit naar mijn stagejaar en hoop veel te leren!
Zie jullie snel.

Wij kijken uit naar een productieve en inspirerende tijd samen. Kom vooral een keer langs om kennis met ze te maken. Nogmaals welkom Chris en Maria!

Bericht: oktober 2023

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten