Even voorstellen
Ons team in Amsterdam West

JSP Amsterdam West bestaat uit een team van professionals met een passie voor het helpen van jongeren. Hieronder stellen de vaste medewerkers zich voor. Daarnaast werken wij met stagiaires (zie de foto hierboven) die bij ons 10 maanden lang 32 uur per week stage lopen. Zij zitten in het 3e jaar van de studies SPH, MWD en Pedagogiek. Op deze manier is het JSP tegelijk een opleidingsinstituut voor HBO studenten, waar wij ook elk jaar weer heel veel van opsteken en die de jongeren van Amsterdam West geweldig ondersteunen.

Dilly Timmer

Dilly Timmer

Functie: COÖRDINATOR

Locatie: JSP WEST

Hoi, ik ben Dilly Timmer, 34 jaar, en inmiddels al bijna 10 jaar betrokken bij het JSP. Ik startte in 2010 tijdens mijn opleiding MWD als stagiaire op de locatie in Westerpark, waar het JSP destijds zat. Daarna werd ik (na een kort uitstapje in de hotelbranche) projectleider van een coachproject van het JSP en sinds 5 jaar ben ik coördinator van het JSP.

Ik kan mijzelf omschrijven als betrokken, energiek, optimistisch en als een doorzetter. Ik zet deze kwaliteiten elke dag met overtuiging in voor verbetering van het toekomstperspectief van jongeren. Ik vind het prachtig om te zien dat wij met een klein zetje in de rug, jongeren op een positieve en vrijblijvende manier verder kunnen helpen bij hun vragen en plannen. Bij het JSP werken wij met stagiair(e)s van sociale opleidingen. Ik haal veel energie uit het coachen van deze studenten. Ik leer hen om hun krachten op de juiste manier in te zetten voor een goede begeleiding van jongeren.

Per september 2020 ben ik naast mijn werk bij het JSP voor twee dagen in de week aan een nieuwe uitdaging begonnen als participatiecoach in Den Haag. Deze combinatie is extra leuk omdat de ervaringen die ik opdoe in Den Haag, kan inzetten als inspiratiebron voor mijn werk voor het JSP.

Jamie Meijer

Jamie Meijer

Functie: COÖRDINATOR EN JOBCOACH

Locatie: JSP WEST

Tijdens mijn opleiding SPH heb ik in 2015, 10 maanden stage gelopen bij het JSP. Daarna parttime blijven werken en na mijn afstuderen fulltime aan de slag gegaan bij het JSP.

Ik ben gestart op het werkgeversproject wat uitgevoerd is vanuit het aanvalsplan jeugdwerkloosheid. Hierbij heb ik acquisitie gedaan en samenwerkingsverbanden gecreëerd met werkgevers in en rondom Amsterdam. Daarnaast heb ik jongeren bemiddeld naar deze werkgevers.

Inmiddels ben ik coördinator op het JSP, begeleid ik HBO stagiaires (Social work) en onderhoud ik contact met het hulpverleningsnetwerk. Ik werk met heel veel plezier bij het JSP en hoop dat ik nog veel jongeren op weg kan helpen naar een mooie toekomst.

Joy van Willigenburg

Joy van Willigenburg

Functie: JONGERENBEGELEIDER

Locatie: JSP WEST

Hallo allemaal! Mijn naam is Joy van Willigenburg. Zoals jullie misschien weten ben ik na mijn stage bij het Jongeren Service Punt (JSP) parttime gaan werken als jongerencoach. Na het succesvol afronden van mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik fulltime bij het JSP aan de slag gegaan. Sinds september (2020) werk ik ook bij B&A als participatiemedewerker. De komende tijd ga ik met heel veel enthousiasme en een frisse blik een geweldige combinatie maken tussen het participatiewerk in Amsterdam Noord en het jongerenwerk bij het JSP. Oh ja… ik woon samen met mijn vriend in de binnenstad van Haarlem. Of ik Haarlem ooit ga verlaten voor het mooie Amsterdam? Nee nooit! Hopelijk tot snel bij het JSP!

Esmee Rinkel

Esmee Rinkel

Functie: JONGERENBEGELEIDER

Locatie: JSP WEST

Ik ben Esmee Rinkel en ik zou mezelf omschrijven als een enthousiast en spontaan persoon. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en in mijn vierde jaar heb ik tien maanden stage gelopen bij het JSP. Nadat ik deze stage met succes had afgerond ben ik per september 2020 fulltime aan de slag gegaan. Ik heb zelf 3,5 jaar in Amsterdam-West gewoond waardoor ik de stad en de buurt van het JSP goed heb leren kennen.

Ik vind het leuke uitdaging om met jongeren te werken omdat elke dag, elk gesprek en elke jongere anders is. Ik vind het belangrijk om goed naar de behoeftes van de jongeren te luisteren en om hen te motiveren om samen in actie te komen.

Yara Bergsma

Yara Bergsma

Functie: STAGIAIRE

Locatie: JSP WEST

Ik ben Yara, ben 28 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Momenteel studeer ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben sociaal en laad op van contact met andere mensen. Ik heb een sterke motivatie om de jongeren van JSP West te helpen en in hun eigen kracht te zetten. Uit persoonlijke en professionele ervaring is mij namelijk opgevallen dat mensen vaak veel meer kunnen dan zij zelf denken. Ik zal mij hier tijdens mijn stage bij JSP West (september 2020/ juni 2021) voor inzetten.

Nanseri Latuheru

Nanseri Latuheru

Functie: STAGIAIRE

Locatie: JSP WEST

Ik ben Nanseri Latuheru, 26 jaar oud en ben woonachtig in Diemen, maar kom oorspronkelijk uit Moordrecht, een dorp net naast Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gedaan. Toch ben ik erachter gekomen dat ik het meeste plezier haal uit het helpen van mensen en voornamelijk het samenwerken met jongeren.

Tijdens mijn stage bij JSP West (september 2020/ juni 2021) hoop ik veel te leren van mijn collega’s en van de doelgroep jongeren, ook hoop ik hen wat mee kunnen te geven.

Demi van Schaik

Demi van Schaik

Functie: STAGIAIRE

Locatie: JSP WEST

Ik ben Demi van Schaik en ben 22 jaar oud. Na het afronden van mijn MBO 4 besloot ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening te studeren aan de Hoge School van Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde leerjaar en heb het erg naar mijn zin. Ik ben een open en sociaal persoon, die makkelijk contact maakt met de medemens. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende plekken stage gelopen en ervaring op gedaan met diverse doelgroepen. Omdat ik heb ervaren dat de doelgroep jongeren goed bij mij past begin ik mijn stage bij het JSP vol enthousiasme!

Ik hoop mijzelf te ontwikkelen tijdens het verloop van de stage (september 2020/ juni 2021) en een bijdrage te leveren aan het proces waarin de jongeren zich bevinden.

Ilias el Morabiti

Ilias el Morabiti

Functie: STAGIAIRE

Locatie: JSP WEST

Ik ben Ilias el Morabiti, ben 24 jaar oud en een geboren en getogen Amsterdammer. Na een lange zoektocht qua opleidingen heb ik uiteindelijk de geschikte gevonden. Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit schooljaar draait om het werken in een organisatie. In de periode september 2020/ juni 2021 versterk ik het team van JSP.

Dit jaar hoop ik veel te leren van mijn collega’s en zelf ook een bijdrage te leveren aan de werkzaamheden van het Jongeren Service Punt. Het begeleiden van jongeren spreekt mij heel erg aan en ik weet dat ik met mijn eigen ervaringen veel kan betekenen voor de jongeren.