Ook de stage van Lenney zit er op!

Wat is het snel gegaan… De afgelopen 10 maanden heb ik erg veel geleerd bij het Jongeren Service Punt. Voor mij als ‘college dropout’ was het ontzettend lastig om het school- en stageritme weer op te pakken, maar dankzij de hulp en begeleiding vanuit het JSP kon ik dit ritme snel vinden.

Zoals gezegd heb ik veel geleerd: over de doelgroep, maar ook over de samenwerking met netwerkpartners. Ik mocht veel samenwerken met netwerkpartners als Streetcornerwork, DOCK Jongerenwerk en PuurZuid. Een speciaal bedankje aan de medewerkers van deze organisaties is dan ook op zijn plaats: bedankt voor alles! Uiteraard ook een bedankje aan alle andere netwerkpartners waar ik contact mee heb gehad.

Het JSP heeft mij de mogelijkheid geboden om goed aan mijn competenties te werken, die vanuit de opleiding gesteld worden. In de afgelopen tien maanden heb ik mijzelf ontwikkeld tot een volwaardig jongerenwerker van het JSP, iets waar ik erg trots op kan zijn! Ook heb ik met veel jongeren een speciale band kunnen opbouwen.

Al met al heb ik een zeer leerzame stage kunnen genieten bij het JSP. In mijn vierde studiejaar ga ik de minor Zingeving en Samenleving volgen. Na de minor ga ik een scriptie schrijven en hopelijk afstuderen.

Nogmaals wil ik iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling en leerproces!

Groetjes,

Lenney

Op de foto VLNR: Firdaouss, Tori, June & Lenney

juni 2019

Zoek jij ook een stageplek? Laat het ons weten!

Je bent welkom om langs te komen bij het JSP van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur. Lukt dat niet, dan kan je natuurlijk ook bellen of mailen. Je kan ook ons contactformulier invullen op www.jongerenservicepunt.nl/contact.

Gerard Callenburgstraat 38
1055 VC  Amsterdam

E: info@jspwest.nl
T: 020 – 233 3373

 

Juni 2019

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten