Bekijk meer nieuws >

Even voorstellen…. onze nieuwe stagiaires

Op de foto VLNR: Firdaouss, Tori, June & Lenney

Het JSP leidt ieder schooljaar minimaal drie HBO-stagiaires op! Dit jaar schooljaar zijn dat Firdaouss, June en Lenney. Hieronder stellen zij zich voor. Tevens loopt Tori haar stage ook nog door tot februari. Het JSP heeft momenteel dus vier stagiaires in dienst.

Firdaouss 
Mijn naam is Firdaouss (25) en ik kom uit Amsterdam. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik volg de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en het uitstroomprofiel jeugdzorg. Sinds 4 september loop ik stage bij het JSP. Het JSP sprak mij direct aan, omdat ik het geweldig vind om met jongeren te werken en om wat voor ze te kunnen betekenen. Ik heb al aardig wat netwerkpartners leren kennen door verschillende bijeenkomsten. Dit is een meerwaarde voor mijn eigen leerontwikkeling, maar ook om mee samen te werken. Ik kan mezelf omschrijven als een sociaal, gedreven, behulpzaam en sportief persoon. Naast mijn studie, werk ik in het weekend als controller en sales advisor bij een kledingwinkel. Ik kijk met veel plezier uit naar het komende jaar!

June
Mijn naam is June (24 jaar). Ik loop sinds begin september met veel plezier stage bij het Jongeren Service Punt West. Momenteel zit ik in mijn afstudeer jaar van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en volg ik het uitstroomprofiel jeugdzorg. De doelgroep jongeren spreekt mij ontzettend aan. Dit omdat ik het leuk vind om te levelen en jongeren te empoweren om zo hun krachten te benutten. Dit jaar zal ik dan ook jongeren begeleiden in het zoeken naar stage, werk en/of school en hoop ik af te studeren bij het JSP.

Lenney
Mijn naam is Lenney Maas en ik ben 25 jaar. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening. Deze volg ik aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop nu mijn stage bij het JSP in Amsterdam-West. Na 2 jaar uit het studieritme te zijn geweest is het allemaal erg wennen, maar gelukkig zijn de collega’s erg aardig en willen zij mij veel leren. Naast studeren, werk ik bij een groothandel waar ik een administratieve functie bekleed. In de komende 10 maanden staat er een enorme uitdaging te wachten, en ik ga deze graag aan!

Tori
Ik ben Tori. Ben 21 jaar en woon in Amsterdam. Ik studeer Pedagogiek en zit in mijn derde studiejaar. Begin februari ben ik met veel plezier begonnen aan mijn jaar stage bij het JSP. Inmiddels heb ik al een tijdje meegedraaid bij het JSP en behoorlijk wat geleerd.

Tot ziens bij het JSP!

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten