Dilly Timmer, coördinator bij het JSP, over werken in de tijd van corona

Wat begon als een tijd van verwarring en aanpassing, waarin we zochten naar een nieuwe manier van werken, ben ik weer gewend aan de situatie zoals die nu is.

Het was vooral even zoeken naar een prettige manier van moeder zijn voor mijn zoontje van 1,5 jaar in combinatie met het werken vanuit huis op afstand van mijn team.

Voor mij persoonlijk geeft deze periode tegelijk ook een vernieuwde energie voor mijn werkzaamheden bij het JSP. Het doet namelijk een beroep op mijn innovatieve vermogen en creativiteit, die door tijd en ervaring een beetje op de achtergrond waren beland. Ook vraagt deze tijd om aanpassingsvermogen en wat blijkt: ik doe het best goed in de chaos.

Ik ga inmiddels weer een tweetal dagen per week (of meer) naar het JSP en mijn zoontje gaat inmiddels weer naar de opvang en de oma’s, dus er is wel weer meer structuur in mijn werkweek en dat vind ik fijn.

Ik vind het vooral weer een aanwinst dat wij als team elkaar weer wat vaker kunnen zien en ook een aantal jongeren weer over de vloer krijgen. Want één ding is zeker: menselijk contact blijft onmisbaar in het werk dat wij doen!”

Dilly Timmer

Bericht: juni 2020

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten