Afscheid van stagiair: Lenney Maas

Lenney vertelt:

Een jaar verder en ik zit weer op het punt dat ik afscheid mag nemen van het Jongeren Service Punt en deze keer doe ik dat met een voldaan gevoel.

Ditmaal bood het JSP mij de kans om mijzelf te revancheren op de vorige stageperiode die ik ook gelopen heb bij het JSP; en deze kans heb ik uiteraard gegrepen. Ik mocht vanaf februari tot juni stage komen lopen om al het onafgemaakte schoolwerk af te maken en ik kreeg de kans om mij echt te gaan ontwikkelen op professioneel gebied, waar ik de vorige stageperiode vooral bezig ben geweest met de persoonlijke ontwikkeling.

Ook de afgelopen 5 maanden heb ik weer erg veel geleerd en ik kan het JSP niet genoeg bedanken voor deze mogelijkheid. Wel moet ik erbij zeggen dat het een rare tijd was gekeken naar de COVID-19 uitbraak. Ondanks dit hebben wij als team ervoor gezorgd dat de toko bleef draaien en hebben wij veel creatieve ideeën bedacht en uitgevoerd.

Wederom een mooie ervaring! Ondanks het werken vanuit huis en de corona perikelen kunnen wij als team toch weer spreken van ‘’eind goed, al goed’’.

Groet,
Lenney

 

Zoek jij ook een stageplek? Laat het ons weten!

Je bent welkom om langs te komen bij het JSP van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur. Lukt dat niet, dan kan je natuurlijk ook bellen of mailen. Je kan ook ons contactformulier invullen op www.jongerenservicepunt.nl/contact.

Gerard Callenburgstraat 38
1055 VC Amsterdam
☎ 020-2333373
Info@jspwest.nl

Bericht: juni 2020

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten