Afscheid van stagiaire: Esmee Rinkel

En toen waren tien maanden stage ineens voorbij!

Het waren voor mij tien heel leuke, gezellige, leerzame en vooral waardevolle maanden. Ik heb met een geweldig team van professionals mogen samenwerken, waardoor ik veel verschillende ervaringen heb opgedaan. Ik heb over mezelf geleerd en ik heb mij tijdens deze stage kunnen ontwikkelen tot een echte jeugdprofessional. Ik ben dankbaar voor alle leermomenten, de goede begeleiding, de leuke contacten met werkgevers en netwerkpartners en natuurlijk voor al het contact dat ik met de jongeren gehad heb, die ik in de afgelopen tien maanden begeleid heb. Deze zomer kom ik team van JSP nog versterken. Tot ziens!

Esmee Rinkel

 

Zoek jij ook een stageplek? Laat het ons weten!

Je bent welkom om langs te komen bij het JSP van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur. Lukt dat niet, dan kan je natuurlijk ook bellen of mailen. Je kan ook ons contactformulier invullen op www.jongerenservicepunt.nl/contact.

Gerard Callenburgstraat 38
1055 VC Amsterdam
☎ 020-2333373
Info@jspwest.nl

Bericht: juni 2020

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten