Afscheid nemen bestaat niet! – Firdaouss

Na tien fantastische maanden zit mijn stageperiode er op. Wat zijn deze maanden snel gegaan! Ik weet nog dat ik tijdens het oriënteren van een stageplek op de website van het JSP terecht kwam en ik erg enthousiast raakte bij het lezen van de visie en missie.

De locatie maakte het voor mij nog aangenamer, want dat zou betekenen dat ik mijn favoriete doelgroep (lees: jongeren) in mijn eigen wijk zou gaan begeleiden.

Binnen het JSP heb ik de ruimte gekregen om mij verder te kunnen ontwikkelen als professional. Ik heb verschillende bijeenkomsten bijgewoond van netwerkpartners, wat voor meer kennis en inzichten binnen het werkveld heeft gezorgd. Tevens heb ik hier hele leuke gesprekken aan over gehouden en waardevolle contacten weten te leggen.

Als jongerenbegeleider heb ik een open en vriendelijke houding naar de jongeren toe. Een vertrouwensband opbouwen met mijn jongeren en kunnen levelen vind ik daarom erg belangrijk. Aandacht en betrokkenheid rondom deze doelgroep is essentieel. Ik wil de jongeren graag wat bij brengen wat hen ook echt zal bij blijven. Door hen in hun eigen krachten te zetten en te versterken in hun talenten, hoop ik hun zelfredzaamheid te kunnen vergroten.

Ik bedank in het bijzonder het JSP voor de fijne begeleiding en talloze kansen die ik gekregen heb om mijn leerproces te optimaliseren. Aan alle netwerkpartners wil ik mijn waardering en dankbaarheid uitspreken voor het bijdragen aan mijn professionele groei!

Maar zoals de titel zegt… Afscheid nemen bestaat niet! Mijn voornemen is om veel meer betrokken te zijn in mijn eigen buurt en stad rondom verschillende organisaties. Ik wil ze een hand reiken en het verschil kunnen maken als het om jongeren en buurtinitiatieven gaat. Daarbij kan ik mijn opgedane kennis en ervaring goed toepassen.

Tot slot houd ik graag contact met je via mijn Linkedin:

https://nl.linkedin.com/in/firdaouss-zoubir?trk=pub-pbmap

Liefs,

Firdaouss

Zoek jij ook een stageplek? Laat het ons weten!

Je bent welkom om langs te komen bij het JSP van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur. Lukt dat niet, dan kan je natuurlijk ook bellen of mailen. Je kan ook ons contactformulier invullen op www.jongerenservicepunt.nl/contact.

Gerard Callenburgstraat 38
1055 VC  Amsterdam

E: info@jspwest.nl
T: 020 – 233 3373

 

Juni 2019

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten